شرکت آبرسان تهران

 

امروزه یکی از بزرگترین مشکلات افراد در ساختمان‌هایی با تعداد واحد و طبقات زیاد، کمبود آب و پایین بودن فشار آب شهری  می‌باشد. برای حل این مشکل می‌بایست از پمپ‌های آب برای تامین افت فشار اب داخل ساختمان استفاده کرد و با تقویت فشار آب داخل لوله کشی‌ ساختمان، مشکل کمبود  فشار آب را جبران کرد.

برای انجام این کار روشهای مختلفی وجود دارد که بهترین روش برای جبران کمبود فشار آب ساختمان استفاده از پمپ آب و مخزن می باشد.

اینکه چه نوع پمپ آب و مخزنی برای ساختمان شما مناسب می باشد نیاز به بازدید کارشناسی دارد اما در ادامه این مطلب آبرسان تهران قصد دارد اطلاعات مختصری در مورد نحوه انتخاب پمپ آب و مخزن در اختیار شما قرار می دهد.

 
عوامل مهم در هنگام انتخاب پمپ آب تقویت کننده

اما برای انتخاب یک پمپ آب تقویت کننده فشار آب عواملی را باید در نظر گرفت که عبارتند از:

  • تعداد طبقات داخل ساختمان
  •  تعداد شیر آب داخل هر واحد
  •  تعداد نفرات ساکن در هر واحد  
  • متراژ لوله‌کشی و قطر لوله های داخل ساختمان

همانطور که بیان شد فشار آب داخل شبکه‌های آبرسانی شهری در بعضی از مواقع به خصوص فصل تابستان با افت فشار شدیدی مواجه می‌شوند که باعث می شود آب تا طبقات سوم و چهارم به بالا نرود.

گاهی اوقات این افت فشار به حدی زیاد می‌شود که تامین آب مصرفی فقط جوابگوی مصرف طبقات پایینی می باشد و ساکنین طبقات بالاتر دچار مشکل کمبود آب خواهند بود.

با نصب پمپ آب خانگی در مسیر آب ورودی به ساختمان،‌ مشکل کمبود فشار آب مصرفی کاهش می یابد و مشکل را برای همیشه برطرف می کند.

 

این مطلب را نیز بخوانید: معرفی بهترین مدل دستگاه تصفیه آب آکواجوی

پمپ آب ساختمان بر اساس نوع

  • پمپ آب بوستری
  • پمپ آب مدل جتی
  • پمپ آب مدل بشقابی

پمپ آب ساختمان بر اساس قدرت

  • پمپ‌ آب با قدرت 0.5 اسب بخار
  • پمپ‌ آب با قدرت 1 اسب بخار
  • پمپ‌ آب با قدرت 5/1 اسب بخار
  • پمپ آب با قدرت 2 اسب بخار
  • پمپ آب با قدرت 3  اسب بخار
  • پمپ آب بوستری

پمپ های آب یاد شده نبایستی به دلخواه انتخاب گردد، بلکه نیاز است انتخاب آن بر اساس تعداد واحد، ارتفاع و مقدار آب مورد نیاز باشد. 

نصب پمپ آب ساختمان

پمپ‌های آب خانگی مختلفی با مارک های گوناگونی در بازار وجود دارند و هر کدام را می توان با روش های مختلفی در ساختمان نصب کرد. به همین دلیل روش‌های مختلفی برای نصب پمپ آب وجود دارد که می توان بر اساس شرایط ساختمان بهترین روش نصب را انتخاب کرد.

هنگام نصب و راه اندازی پمپ آب خانگی، در ابتدا باید تمامی لوله‌های ورودی آب به ساختمان چک شوند تا از باز بودن آن‌ها اطمینان کامل حاصل شود. ممکن است در برخی ساختمان ها لوله کشی آب بسیار قدیمی باشد و از لوله های فلزی استفاده شده باشد که به دلیل قدیمی بودن دچار رسوب و گرفتگی شده اند. در این حالت اگر پمپ آب قوی باشد می تواند باعث ترکیدن لوله آب در داخل ساختمان شود و برای شما مشکلات زیادی را ایجاد کند.

به دلیل اینکه پمپ را مستقیماً نمی توان به آب ورودی ساختمان یا همان لوله آبی که از کنتور آب آمده نصب کرد باید از مخزن ذخیره آب استفاده نمود.

اگر پمپ آب مستقیما به لوله آب ورودی از کنتور نصب شود باعث مکش تمام آب داخل لوله اصلی آب شهری می شود و ساختمان های اطراف با کمبود افت فشار آب مواجه می شوند و دوم اینکه ممکن است باعث جریمه شدن از طرف اداره آب شوید.

این مطلب را نیز بخوانید: قیمت دستگاه های تصفیه آب در دیجی کالا

مزایای نصب شیر یکطرفه در خروجی پمپ آب

هر پمپ آب دارای یک ورودی و یک خروجی است که ورودی مکش آب در وسط پمپ قرار دارد و خروجی پمپ آب در بالای قسمت دایره مانند قرار دارد. در هنگام نصب پمپ آب برای ساختمان باید یک شیر یکطرفه در خروجی پمپ آب نصب شود که این کار دو مزیت دارد:

  1. هنگامیکه پمپ آب ساختمان خاموش می شود و دیگر فشاری تولید نمی کند شیر یکطرفه باعث می شود تا آب داخل لوله های ساختمان و مخزن تحت فشار دوباره به مخزن ذخیره اولیه آب برنگردد.
  2. مورد بعدی اینکه آب به خاطر ارتفاع زیاد بر روی پروانه پمپ آب فشار وارد می کند و پروانه پمپ آب در هنگام شروع به کار دوباره فشاری بر رویش نیست و فشاری به موتور نیز وارد نمی شود.

شیر یکطرفه حداقل باید از خروجی پمپ آب ساختمان 20 سانتی متر فاصله داشته باشد تا فشاری بر روی پمپ وارد نشود.

برای نصب پمپ اب ساختمان و اتصال پمپ آب به مخزن ذخیره آب و مخزن تحت فشار بایستی از مهره ماسوره استفاده شود تا در صورت خرابی هر یک از قطعات با باز کردن مهره ماسوره بتوان هر قسمت را جدا و تعمیر نمود.

برای هر قسمت نیز باید از یک شیر فلکه مجزا استفاده شود تا در هنگام باز کردن پمپ آب و یا مخازن نیازی به خالی کردن تمام آب مخزن نباشد.

برای نصب پمپ آب در داخل ساختمان با مخزن تحت فشار و بدون مخزن تحت فشار روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم.

 


این مطلب را نیز بخوانید: فروشگاه محصولات آبرسان تهران

مراحل نصب پمپ آب خانگی مخزن دار

برای نصب پمپ آب خانگی مخزن‌دار، مکان قرارگیری پمپ باید پایین‌تر از مخزن اصلی ذخیرۀ آب باشد به این معنی که کف پمپ آب باید با کف مخزن اصلی آب در یک راستا باشد تا آب بر روی مخزن سوار باشد.

حداکثر فاصله پمپ آب تا مخزن باید در حدود 50 سانتی متر باشد تا آب به راحتی به پمپ وارد شود.

توصیه می شود که برای نصب پمپ آب ساختمان حتما از مخزن ذخیره آب استفاده کنید به این دلیل که ممکن است فشار آب شهری کم شود و آب فشار لازم برای ورود به پمپ آب را نداشته باشد و هوا بگیرد. اما اگر مخزن نصب شود همیشه آب با یک فشار ثابت به پمپ آب وارد می شود.

ابتدا اب شهری بعد از کنتور وارد مخزن ذخیره آب که حداقل باید 500 لیتر به بالا باشد می شود. هر مخزن دارای ورودی و خروجی می باشد که ورودی مخزن آب در بالای مخزن قرار دارد.

برای اینکه مخزن سر ریز نشود باید از شناور مکانیکی یا شناور برقی استفاده شود که البته نصب شناور مکانیکی ساده و آسان است و هزینه کمتری دارد.

در پایین مخزن نیز یک خروجی آب وجود دارد که به سمت قسمت مکش پمپ آب که در وسط پمپ آب قرار دارد می رود.

از قسمت بالای پمپ آب که خروجی پمپ آب می باشد یک شیر یکطرفه نصب می شود و بعد از آن به سمت سوئیچ قطع کن و مخزن تحت فشار می رود.

سوئیچ قطع کن، درجه نشان دهنده فشار آب و مخزن تحت فشار آب به یک پنج راهی وصل می شود.

یکی از خروجی های پنج راهی نیز به ادامه لوله کشی آب ساختمان متصل می شود.

 

مراحل نصب پمپ آب خانگی مخزن دار

 

مراحل نصب پمپ آب خانگی بدون مخزن

در مرحله اول باید به این نکته اشاره کرد که پمپ آب بدون مخزن فقط برای یک یا دو واحد کاربرد دارد و برای تعداد واحد های بالاتر نمی توان از این روش استفاده کرد به این دلیل که مصرف آب واحدها بالا می رود و آب شهری جوابگوی مقدار آب مورد نیاز واحدها نمی باشد.

برای نصب فقط کافی است که لوله آب ورودی را به قسمت مکش پمپ آب نصب کنید و از خروجی به یک شیر یکطرفه و ست کنترل وصل کنید و خروجی ست کنترل را به لوله کشی آب ساختمان نصب کنید.

این نوع پمپ آب با باز کردن یک شیر و کم شدن فشار پشت ست کنترل شروع به کار می کند و آب را با فشار به داخل واحد می فرستد.

توجه کنید که در هر مدل نصب پمپ آب باید شیر یکطرفه نصب کنید تا سوییچ و ست کنترل عمل کند در غیر این صورت پمپ آب روشن نخواهد شد و یا یکسره کار می کند.

 

مراحل نصب پمپ آب خانگی بدون مخزن

 

این مطلب را نیز بخوانید: معرفی نمایندگی آکواجوی تهران

اصول نصب پمپ آب ساختمان

  برای نصب پمپ آب ساختمان نکات زیر را رعایت کنید:

  • حجم مخزن ذخیره آب اصلی باید بر اساس تعداد واحدها انتخاب شود تا کمبود آب پیش نیاید.
  • قدرت پمپ آب ساختمان باید بر اساس ارتفاع و تعداد شیرهای مصرف انتخاب شود.
  • پمپ آب ساختمان را در محیط های نمناک و خیس قرار ندهید.
  • پمپ آب ساختمان باید همتراز با قسمت پایینی مخزن ذخیره آب باشد.
  • برای اتصال مخازن و یا پمپ آب به یکدیگر بهتر از مهره ماسوره استفاده کنید تا در صورت خرابی هر یک از وسایل به راحتی بتوان آنها را جدا کرد.
  • نصب پمپ آب باید در محیط های بسته و سقف دار انجام گیرد تا سرما و بارندگی مشکلی برای سیستم به وجود نیاورد.
  • برای تعداد واحد بالای سه و بیشتر باید از پمپ آب مخزن دار استفاده شود.
  • مقدار فشار ایجاد شده توسط پمپ آب بر حسب Bar می باشد مقدار فشار پمپ آب باید بیشتر از ارتفاع ساختمان باشد.
  • بهتر است پروانه پمپ آب از نوع استیل باشد تا در مناطقی که سختی آب زیاد است رسوب آب مشکلی برای پمپ ایجاد نکند.
  • پیشنهاد می شود تا از فیلتر جامبو تصفیه آب استفاده شود تا زنگ لوله و شن و ماسه وارد مخزن اصلی ذخیره آب نشود.

انتخاب حجم مخزن تحت فشار

مخزن تحت فشار بعد از پمپ آب ساختمان نصب می شود و آب با فشار پمپ داخل مخزن می رود. در صورتی که از مخزن کوچک تر از حد مجاز استفاده شود باعث زیاد روشن شدن پمپ آب می شود که منجر به خراب شدن پمپ آب و سوئیچ خواهد شد.

مخزن مناسب برای هر تعداد واحد در زیر بیان شده است:

1 الی 3 واحد: منبع تحت فشار 10 تا 24 لیتر

4 الی 7 واحد: منبع تحت فشار 24 تا 40  لیتر

8 الی 10 واحد: منبع تحت فشار 40 تا 60  لیتر

10 واحد به بالا منبع تحت فشار 100 لیتر

انتخاب حجم مخزن تحت فشار

 

این مطلب را نیز بخوانید: قیمت فیلتر دستگاه تصفیه آب

انتخاب مخزن اصلی ذخیره آب

مخزن ذخیره آب اصلی نیز که قبل پمپ آب ساختمان نصب می شود باید براساس تعداد واحدها انتخاب شود تا دچار کمبود آب و هوا گرفتن پمپ آب نشوید. حجم مخازن به شرح زیر می باشد:

  1. تا 2 واحد: مخزن 300 الی 500 لیتری
  2. تا 4 واحد: مخزن 800 الی 1000 لیتری
  3. تا 6 واحد: مخزن 1500 لیتری
  4. تا 8 واحد: مخزن 2000 لیتری
  5. تا 16 واحد: مخزن 4000 لیتری
  6. تعداد واحد های بیشتر از مخزن 5000 تا 10000 لیتری بر اساس تعداد واحد باید استفاده شود.

انتخاب مخزن اصلی ذخیره آب

نصاب پمپ آب ساختمان

شرکت آبرسان تهران با سالها تجربه در زمینه نصب و سرویس پمپ آب ساختمان و با انجام پروژه های متعدد آماده انجام خدمات رسانی به مشتریان عزیز در تهران می باشد.

 


 

علت برخی از مشکلات پمپ آب ساختمان

علت خاموش و روشن شدن زیاد پمپ آب ساختمان

مخزن های تحت فشار دارای یک تیوپ هوا هستند که آب داخل این تیوپ ذخیره می شود. بر اثر مصرف و کارکرد زیاد این تیوپ، ممکن است پارگی در تیوپ اتفاق بیافتد. در این حالت به دلیل اینکه فشار هوای داخل مخزن از بین می رود با هر بار باز کردن یک شیر آب، پمپ آب شروع به کار کردن می کند.

در این حالت باید تیوپ مخزن تحت فشار تعویض شود.

اگر پمپ بدون آب کار کند چه اتفاقی می افتد؟

در بیشتر پمپ های اب ساختمان معمولاً کاسه نمد پمپ توسط آب خنک می شود و اگر آب نباشد بر اثر اصطکاک زیاد می سوزد و از بین می رود.

اگر پمپ بدون آب کار کند کاسه نمد می سوزد و آب با فشار زیاد از دور محور به بیرون می ریزد و دوم اینکه پمپ آب هوا می گیرد و آب را به خوبی نمی تواند به بالا هدایت کند.

برای رفع این مشکل پس از چک کردن مخزن اصلی آب، شیر هواگیری که بر روی پمپ آب قرار دارد را کمی باز کنید تا هوای داخل پمپ خارج شود.

 

 

پرفروش ترین محصولات

درباره ما

شرکت آبرسان تهران در طی سالیان متمادی توانسته رضایت مشتریان زیادی را با ارائه خدمات پس از فروش گسترده جذب نماید که از مهمترین مشتریان این شرکت می توان به شرکت آزاد راه تهران شمال، سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی، سازمان توسعه صادرات ایران ،دانشکده دندانپزشکی، آزمایشگاه خاک و مکانیک دانشگاه تهران، آزمایشگاه شیمی دانشگاه علم و صنعت ، معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و پژوهشکده پلیمر و مواد ایران اشاره نمود

تماس باما

آدرس: تهران بزرگرراه رسالت خیابان دردشت خیابان هراتی پلاک 39

 ایمیل: abresantehran@gmail.com

تلفن:  77933083(021)-77999407(021)-77999423(021)

موبایل:09120296614 - 09193041965

واتس اپ- ایتا- روبیکا: 09120296614

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد. 2024© | طراحی سایت دارکوب

toTop