- روش تعویض فیلترهای دستگاه تصفیه آب
- روش تعویض فیلترهای پایین دستگاه تصفیه آب Fluxtek
- روش تعویض فیلترهای بالای دستگاه تصفیه آب فلوکستک
- تعویض فیلتر ممبران دستگاه تصفیه آب فلوکستک به این صورت است که شیلنگی که به در هوزینگ متصل است را بیرون بکشید و در هوزینگ را با آچار مخصوص و یا دست باز کنید . با استفاده از انبر ، فیلتر ممبران را بیرون بکشید و آب داخل هوزینگ ممبران را خالی کنید . فیلتر جدید را داخل هوزینگ کنید و با کمی چرخاندن به چپ و راست ، فیلتر را جا بزنید و درپوش را بسته و شیلنگ آن را وصل کنید . توجه کنید از باز کردن دو شیلنگ انتهای هوزینگ ممبران جدا خودداری کنید .
- جهت تعویض فیلتر پست کربن و مینرال دستگاه تصفیه آب فلوکستک ، شیلنگ هایی که به اتصال سر فیلترها وصل است را باز کنید و فیلترها را بیرون بیاورید . در ابتدا با استفاده از کاغذ و چسب ، محل اتصال شیلنگ ها را روی کاغذ بنویسید و به سر شیلنگ بچسبانید تا هنگام اتصال به فیلترها ، اشتباه نکنید . اتصالات سر فیلترها به صورت رزوه ای هستند و با چرخاندن باز می شوند . پس از تعویض این دو فیلتر ، اتصالات را سر جای خود ببندید و شیلنگ ها را وصل کنید . توجه کنید که شیلنگ مخزن و شیلنگی که سوییچ مشکی به آن وصل است را به سه راهی سر فیلتر پست کربن که سفید است متصل می شود و شیلنگی که از شیر روی سینک ظرفشویی می آید را به خروجی فیلتر زرد رنگ متصل کنید . ممکن است در بعضی از دستگاه های فلوکستک ، به جای فیلتر زرد رنگ ، فیلتر قلیایی که آبی رنگ است قرار داشته باشد که تعویض این فیلتر همانند فیلتر مینرال می باشد .
فهرست مطالب:
تاریخچه برند fluxtek
در سال 2000 میلادی در شهر پینگ تونگ تایوان برندی با نام کااوشیونگ (Kaohsiung ) پا به عرصه ظهور نهاد .در این کارخانه محصولات صنعت آب و فاضلاب تولید می شد . اما در سال 2008 میلادی نام این برند به فلاکستک ( Fluxtek ) تغییر پیدا کرد و برندی جهانی شد.
این برند محصولاتی از قبیل دستگاه تصفیه آب خانگی و صنعتی ، انواع آبسردکن ، فیلترهای دستگاه تصفیه آب و قطعات دستگاه تصفیه آب را تولید می کند و به لحاظ کیفیت بالای قطعات و محصولات تولیدی ، دارای تمامی استانداردهای لازم در صنعت آب و فاضلاب می باشد.این برند در ایران از سال 1386 عرضه شد و تا کنون توانسته رضایت مشتریان خود را از لحاظ کیفیت بدست بیاورد .
اکنون در ادامه به روش تعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب فلوکستک می پردازیم .
روش تعویض فیلترهای دستگاه تصفیه آب
روش تعویض فیلترهای پایین دستگاه تصفیه آب Fluxtek
در ابتدای آموزش به این نکته توجه کنید که این روش تعویض فیلتر فقط جهت تعویض فیلتر دستگاه های تصفیه اب زیر سینکی فلوکستک می باشد . منظور از دستگاه زیر سینکی آن دسته از دستگاه های تصفیه آبی می باشد که فیلترهای دستگاه دیده می شود و یک مخزن آب در کنار دستگاه می باشد .
جهت تعویض فیلترهای دستگاه های کیسی و یا کاوردار رومیزی اینجا کلیک کنید .
برای تعویض فیلتر های پایین دستگاه تصفیه آب فلوکستک ، بایستی ابتدا شیر آب ورودی به دستگاه را ببندید . این شیر در کنار شیر پیسوار ظرفشویی قرار دارد و دسته آن آبی رنگ می باشد .
سپس شیر روی مخزن آب که معمولا در کنار دستگاه قرار دارد و به شکل یک استوانه می باشد را ببندید . اکنون شیر روی سینک را باز کنید . چند قطره آب از شیر خارج می شود و دستگاه خاموش می شود . انجام این کار به این دلیل است که تا هنگامی که اب پشت هوزینگ های فیلترهای پایین فشار داشته باشد شما نمی توانید هوزینگ را باز کنید و ممکن است هوزینگ بشکند .
ابتدا آچار هوزینگ را دور هوزینگ اول که آبی رنگ است بیاندازید و با فشار به سمت چپ ، هوزینگ را باز کنید . فیلتر اول که قهوه ای رنگ شده است را دربیاورید و با فیلتر نو جایگزین کنید و دوباره ببندید و با آچار هوزینگ کمی سفت کنید . سر و ته فیلتر با هم فرقی نمی کند .
فیلتر دوم را به همین روش تعویض کنید فقط نکته آن در این است که فیلتر سر و ته فیلتر دوم با هم فرق می کند . قسمت واشردار بالای فیلتر دوم است و هنگامیکه فیلتر در هوزینگ قرار می گیرد بایستی واشر آن دیده شود .
و اما فیلتر سوم هم به روش فیلترهای دیگر تعویض می شود فقط کاری که باید در این مرحله انجام شود این است که قبل از بستن فیلتر سوم ، فیلتر دوم باید شسته شود . برای انجام این کار هنگامی که هوزینگ سوم باز است یک سطل در زیر هوزینگ بگیرید و شیر آب ورودی به دستگاه را باز کنید بعد از اندک مدتی آبی سیاه رنگ داخل سطل می ریزد . تمام نکته تعویض فیلترهای پایین دستگاه در انجام این کار است . به این خاطر که فیلتر دوم دستگاه تصفیه اب که به کربن اکتیو یا کربن فعال معروف است دارای پودر کربن می باشد و هنگام عبور آب در ابتدا از این فیلتر ، سیاهی این پودر کربن را می شویدد و با خود به بیرون می آورد . اگر این کار انجام نشود ممکن است این سیاهی از فیلتر سوم عبور کند و باعث خرابی فیلتر ممبران شود .
پس از عبور حدود ده تا بیست لیتر از آب سیاه ، هوزینگ فیلتر سوم را ببندید و در این مرحله کار تعویض فیلترهای پایین به اتمام رسیده است .
به این نکته توجه کنید که آبی که هنگام شستشوی فیلتر دوم بیرون می آید فقط باید سیاه باشد . اگر به رنگ دیگر باشد و یا هر بویی بدهد فیلتر دوم بایستی تعویض شود چرا که فیلتر از نوع نامرغوب و خراب می باشد .
روش تعویض فیلترهای بالای دستگاه تصفیه آب فلوکستک
در بالای دستگاه تصفیه آب فلوکستک سه فیلتر بصورت خوابیده قرار دارد . یکی از فیلترها کمی قطورتر است که هوزینگ فیلتر ممبران یا فیلتر اصلی دستگاه می باشد و دو فیلتر دیگر که هم اندازه هستند و معمولا به رنگ های سفید و زرد هستند به ترتیب فیلتر پست کربن و فیلتر مینرال می باشند .
تعویض فیلتر ممبران دستگاه تصفیه آب فلوکستک به این صورت است که شیلنگی که به در هوزینگ متصل است را بیرون بکشید و در هوزینگ را با آچار مخصوص و یا دست باز کنید . با استفاده از انبر ، فیلتر ممبران را بیرون بکشید و آب داخل هوزینگ ممبران را خالی کنید . فیلتر جدید را داخل هوزینگ کنید و با کمی چرخاندن به چپ و راست ، فیلتر را جا بزنید و درپوش را بسته و شیلنگ آن را وصل کنید . توجه کنید از باز کردن دو شیلنگ انتهای هوزینگ ممبران جدا خودداری کنید .
جهت تعویض فیلتر پست کربن و مینرال دستگاه تصفیه آب فلوکستک ، شیلنگ هایی که به اتصال سر فیلترها وصل است را باز کنید و فیلترها را بیرون بیاورید . در ابتدا با استفاده از کاغذ و چسب ، محل اتصال شیلنگ ها را روی کاغذ بنویسید و به سر شیلنگ بچسبانید تا هنگام اتصال به فیلترها ، اشتباه نکنید . اتصالات سر فیلترها به صورت رزوه ای هستند و با چرخاندن باز می شوند . پس از تعویض این دو فیلتر ، اتصالات را سر جای خود ببندید و شیلنگ ها را وصل کنید . توجه کنید که شیلنگ مخزن و شیلنگی که سوییچ مشکی به آن وصل است را به سه راهی سر فیلتر پست کربن که سفید است متصل می شود و شیلنگی که از شیر روی سینک ظرفشویی می آید را به خروجی فیلتر زرد رنگ متصل کنید . ممکن است در بعضی از دستگاه های فلوکستک ، به جای فیلتر زرد رنگ ، فیلتر قلیایی که آبی رنگ است قرار داشته باشد که تعویض این فیلتر همانند فیلتر مینرال می باشد .
در صورت بروز هرگونه مشکل و یا ایرادی به هنگام تعویض فیلترهای دستگاه تصفیه آب فلوکستک ، می توانید با کارشناسان شرکت ابرسان تهران تماس بگیرید و یا از تجربیات متخصصان ما بهره ببرید.